Logo Freaks and Beards Innovation & Consultancy

Innovation Development & Consultancy

Genereer en realiseer uw innovatieve ideeën

Onze projecten

Conrad Electronics Benelux wil tekkies inspireren. F&B ontwikkelde het YouTube kanaal ‘Mancave’, bedenkt de onderwerpen en produceert de video's.

Voor een marketingcampagne van KRO’s Boer Zoekt Vrouw 2016 bouwde F&B een installatie die ballonnen opblies in de studio. Elke stem voor een boer werd visueel gemaakt met één pufje lucht in een ballon.

Kan de populaire Efteling attractie Droomvlucht toch toegankelijk gemaakt worden voor mindervaliden? Ja. F&B’er Freek Teunen bedacht Virtuele Droomvlucht

Volledig geautomatiseerd lassen van kleine partijen of een enkel stuk wordt mogelijk. F&B’er Raoul Fasel leverde voor LAC zijn bijdrage aan deze toekomstvisie.

Wat wordt uw project?

Freaks and beards helpt u om uw innovatieve ideeën te bedenken, onderzoeken en realiseren. Hoe? Door samen met uw team de eerste stappen te zetten in de 'seven stage product development'.

  • Brainstorming Niet ‘gewoon nadenken’, maar systematisch ideeën genereren.
  • Screening Welke ideeën zijn levensvatbaar en welke nieuwe technieken zijn daarvoor beschikbaar? Die vragen worden in deze fase beantwoord.
  • Prototyping "A prototype and a demo is worth a thousand powerpoints", zei Guy Kawasaki, Apple evangelist. Uw idee krijgt een fysieke vorm, een test-versie, voor meer onderzoek en analyses en het verfijnen van de pitch.
  • Business analyse Wat is de waarde van uw idee? Freaks and Beards geeft u advies over de commerciële en functionele mogelijkheden.

"Ondernemers bedenken veel ideeën, maar voeren die niet uit. Zonde. Vooral als het potentieel concurrentievoordeel oplevert."

Freek Teunen, Freaks and Beards co-founder

"A prototype and a demo is worth a thousand powerpoints"

Guy Kawasaki, Apple evangelist