Team

Drie professionals op het gebied van prototyping, innovatie en media met ervaring in Human Media Interaction, Robotics en Innovation Development.

Freek Teunen

Freek Teunen ('Freak')

Gezien mijn naam moet nu wel duidelijk zijn waar onze bedrijfsnaam vandaan komt? Ik ben de creatieve 'freak' van ons. Mijn passies liggen bij de unieke combinaties van techniek om problemen op te lossen.

Mijn grootste prestatie is toch wel de 'virtuele droomvlucht' die ik tijdens mijn afstudeeropdracht bij de Efteling heb bedacht. Maar ik heb nog veel meer gedaan waar ik trots op ben. Lees er meer over op mijn persoonlijke portfolio pagina.

Persoonlijk portfolio van Freek Teunen

Raoul Fasel

Raoul Fasel ('Beard')

Laten we de trend doorzetten, ik heb een baard en ben dus een "beard". Dit betekent dan niet dat ik niet creatief ben, maar waar Freek hier en daar wat technische kennis mist vul ik hem aan en andersom. De perfecte combinatie denk ik.

Mijn grootste project was bij het LAC, een bedrijf dat zich bezig houd met de innovatie binnen de (robot) las wereld. Ik heb daar bijgedragen aan een toekomst visie voor het volledig geautomatiseerd lassen van enkelstuk en kleine partijen.

Zie op mijn persoonlijke pagina in meer detail wat mijn sterke kanten zijn.

Persoonlijke portfolio van Raoul Fasel

Janwillem te Voortwis

Janwillem te Voortwis ('Beard')

Door mij zijn de "beards" in de meerderheid, dit brengt een hoop technische kennis in het bedrijf met een creatieve geest. We vullen elkaar goed aan en spreken allemaal dezelfde taal, hierdoor zijn we een perfect team voor alles op het gebied van innovatie.

Het project waar ik het meest aan heb gewerkt is de Drawbot. Dit is een robot die ik in opdracht van technisch kunstenaar Edwin Dertien en de Universiteit Twente heb ontworpen en gebouwd. Deze robot schildert de werken van grote meesters na met spray paint op een grote toren.

Kijk op mijn persoonlijke pagina om meer te zien over mijn skills.

Persoonlijke portfolio van Janwillem te Voortwisg

Werken met ons?

Bekijk onze vacatures.