Team

Drie professionals op het gebied van techniek en innovatie. Leer ze hieronder een beetje beter kennen.

Freek Teunen

Ik heb een enorme passie voor Techniek en Business, iets wat ik mooi kan combineren met Freaks and Beards. Maar dat betekent ook dat ik met u mee kan denken aan toffe concepten met nieuwe techniek. Mijn focus ligt vooral op waarde: nieuwe technieken zijn leuk, maar hoe kan het écht meerwaarde bieden en niet een 'geintje' blijven.

Daarnaast geloof ik echt dat er in elk bedrijf al hele goede ideeën zijn, die gewoon boven water moeten komen. Door mijn ervaringen in de creatieve industrie kan ik hier perfect mee helpen.

Bel mij om kletsen over business, VR en creativiteit!


Telefoon: +31 6 23 29 24 31

Linkedin: /FreekTeunen

Email: freek@freaksandbeards.nl


Raoul Fasel

Laten we de trend doorzetten, ik heb een baard en ben dus een "beard". Dit betekent dan niet dat ik niet creatief ben, maar waar Freek hier en daar wat technische kennis mist vul ik hem aan en andersom. De perfecte combinatie denk ik.

Mijn grootste project was bij het LAC, een bedrijf dat zich bezig houd met de innovatie binnen de (robot) las wereld. Ik heb daar bijgedragen aan een toekomst visie voor het volledig geautomatiseerd lassen van enkelstuk en kleine partijen.

Bel mij om te kletsen over IoT en AI.

Telefoon: +31 6 28 18 06 17‬

Linkedin: /RaoulFasel

Email: raoul@freaksandbeards.nl

Janwillem te Voortwis

Door mij zijn de "beards" in de meerderheid, dit brengt een hoop technische kennis in het bedrijf met een creatieve geest. We vullen elkaar goed aan en spreken allemaal dezelfde "taal", hierdoor zijn we een perfect team voor alles op het gebied van innovatie.

Het project waar ik het meest aan heb gewerkt is de Drawbot. Dit is een robot die ik in opdracht van technisch kunstenaar Edwin Dertien en de Universiteit Twente heb ontworpen en gebouwd. Deze robot schildert met behulp van AI en spray paint de werken van grote meesters na op een groot doek.

Bel mij over IoT en AI.

Telefoon: +31 6 19 79 28 39‬

Linkedin: /JanwillemTeVoortwis

Email: janwillem@freaksandbeards.nl


Werken met ons?

Bekijk onze vacatures.